Dagny Isberg - Massör, arbetshälsa, ergonomi

OM MIG

 

Jag är HR chefen som ville jobba med människors potential och hälsoförändring i praktiken. Mitt i livet lämnade jag nycklarna till tjänstebilen, bytte karriär och sadlade om till Medicinsk Massageterapeut. En kombination av kompetenserna massage, personlig träning, ergonomi, fysio och hälsoutveckling.

 

Arbetsgivare som önskar att stärka sin hälsoplan och komplettera arbetsmiljöarbetet med förebyggande hälso- och friskvårdsinsatser kan anlita mig som konsult för kortare eller längre uppdrag på deltid, primärt inom Göteborgsregionen.


Som konsult inom Arbetshälsa & Ergonomi anlitas jag för min mångåriga yrkeserfarenhet inom HR och arbetsmiljöarbete tillsammans med min kompetens inom arbetsfysiologi, personlig träning och belastningsergonomi. Med min bakgrund vet jag vad som fungerar och inte fungerar i praktiken, när "alla ska med" och varför trapputmaningen ofta rinner ut i sanden. Jag ser individens förutsättningar i det organisatoriska sammanhanget.


Som certifierad Medicinsk Massageterapeut har jag en tvåårig heltidsutbildning från Yrkeshögskolan i Linköping, med efterföljande löpande fortbildning, inom manuell terapi och belastningsergonomi. Genom olika massagetekniker, koppning, töj och funktionell träning behandlar jag problem i rörelseapparaten. Människan är en helhet och mitt fokus ligger i att hitta och behandla orsaken till din muskelsmärta för att hjälpa dig vidare på bästa sätt. Masserat har jag gjort sedan jag var barn.


Jag är styrelseledamot i Yrkesmassörernas Förbund och innehar Gesällbrev godkänd efter branschbestämmelserna av Sveriges Hantverksråd.


Under fliken "Boka här" finns besöksadress och kontaktvägar.