Dagny Isberg - Massör, arbetshälsa, ergonomi

BOKA HÄR

Boka enkelt online via länken ovan. Tillgängliga tider uppdateras ungefär med en månad i taget. 


Betalning sker i samband med bokning om du väljer swish, faktura (fakturaavgift tillkommer) eller presentkort. Du kan också välja alternativet "Betala på plats". Du får då istället en digital betalningslänk via sms och e-mail inom 24 timmar före behandlingens start (tidsgräns för avbokning). "Betala på plats" gäller alltid dig som betalar via "Epassi (läs mer nedan). Kvitto kommer till din e-mail.


Har du presentkort? Betala i samband med din bokning. Ange presentkortskoden redan vid bokningstillfället så justeras beloppet mot ditt presentkortssaldo.


Vill du nyttja ditt friskvårdsbidrag? Det går alldeles utmärkt! Boka behandlingen "Friskvårdsmassage 45 min" och redovisa ditt utlägg till din arbetsgivare med kvittot som kommer på din e-mail. Har din arbetsgivare särskilda önskemål till vad som ska stå på kvittot, om du gör ett friskvårdsgrundande utlägg? Kontakta support@boka.se så hjälper de dig!


Vill du förskottsbetala ditt friskvårdsbidrag? Det går jättebra! Köp ett presentkort till dig själv, läs mer nedan under "KÖP PRESENTKORT".


Har du friskvårdsbidraget genom Epassi? Välj ALLTID "Betala på plats" vid bokning! Sök på "Dagny C/O Kiropraktik i Centrum" i Epassi-appen så kommer jag upp. Är ditt saldo i Epassi mindre än vad du skall betala? Ange fortfarande det fulla beloppet i appen och delbetala restbeloppet med ditt betalkort direkt i Epassi-appen. Uppge verifieringskoden efter genomförd betalning, på plats i samband med behandlingen.

 

Behöver du avboka? Avboka längst upp på sidan boka.se. genom att använda avbokningskoden som står längst ner i din bokningsbekräftelse (e-mail). 

Observera att du inte kan avboka din tid senare än 24 timmar före behandlingens start, då debiteras fullt belopp. 


Behöver du hjälp eller kontakta mig gällande din bokning är det enklast att skicka mig ett SMS till 0735-144090.


Varmt välkommen!

KÖP PRESENTKORT

KÖP PRESENTKORT HÄR


Här köper du enkelt ditt presentkort online. Välj om det ska nyttjas av dig själv (tex när du vill förskottsbetala ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare) eller ge bort som en omtänksam gåva. Välj valör och få presentkortet digitalt via e-mail. Presentkortskoden anges vid bokningstillfället så att bokningsbeloppet justeras mot presentkortssaldot. Lätt som en plätt!


Ger du bort ett presentkort kan mottagaren fritt nyttja det på valfria bokningsbara tjänster här på sidan. Det behöver alltså inte nyttjas till enbart massage, du kanske vill ge bort en HLR-kurs eller ett träningstillfälle till en vän? 


ÖVRIGA FÖRFRÅGNINGAR

Vill du att jag kommer ut till ditt jobb med min bärbara massagebänk, håller en utbildning på plats, stödjer ert strategiska friskvårdstänk eller bidrar med ett hälsoinslag på konferensen?


Möjligheterna är många. Jag masserar, utbildar inom ergonomi och håller inspirationsföreläsningar. Det kan t ex handla om hur vi får till rörelse i en stillasittande vardag. Med min mångåriga bakgrund inom HR känner jag till flera av utmaningarna på en arbetsplats kopplat till arbetshälsa.


För bokning av företagsuppdrag, utbildning/föreläsning eller övriga förfrågningar; välkommen att skicka ett mail eller använd kontaktformuläret nedan, så återkommer jag snarast möjligt.